top of page

SERVICE & ONDERHOUD

Wij altijd hebben de geschikte oplossing voor uw activiteit !

Dringende interventies

ADS beschikt over een dertigtal techniekers op de baan, verdeeld over het hele land. Zij werden speciaal opgeleid om doeltreffende herstellingen op uw toestellen uit te voeren.

Zij beschikken  over een bestelwagen die als het ware uitgerust is als een “mobiele werkplaats”, een uitgebreide ervaringen en zij kunnen steeds beroep doen op een sterke interne technische ondersteuning.

Teneinde het risico op storingen tot een strikt minimum te beperken en uw materiaal hoogwaardig, veilig en efficiënt te houden, kunnen onze mensen een onderhoudsbeurt uitvoeren op basis van een voorop gestelde checklist.

U ontvangt daarna een duidelijk verslag, gebaseerd op onze ervaringen en in naleving van de geldende wetgeving.

Preventief onderhoud

Modernisering en beveiliging van uw bestaande materiaal

Naar aanleiding van de veroudering van uw toestellen, hun inzet en gebruik, kunnen sommige aanpassingen nodig blijken , uiteraard in naleving van de wetgeving. Hier kan ADS de aangewezen partner blijken die u met raad en daad kan bijstaan.

Herstellingen op basis bestek

Bij optreden van ernstigere beschadigingen of slijtage, staat onze technische dienst steeds ter uwer beschikking om u een duidelijk bestek op te maken voor de herstelling en eventueel te vervangen onderdelen.

Zorgvuldige voorbereidingen in onze werkplaats

Naar verloop van de veroudering van uw toestellen, hun inzet en de hieruit eventuele voortvloeiende aanpassingen, houden wij ons uiteraard steeds aan de geldende wetgeving.

Services
bottom of page